STELIAN EMANUEL RAFAILĂ | STELI

.

.

.

Profesor de Canto, Chitară și Pian
Data naștere: 29.09.1984

Stelian-Emanuel Rafailă a studiat la Colegiul Național „Regina Maria”, Constanța secția instrumentală chitară și pian.

A urmat apoi Facultatea de Arte secția Pedagogie Muzicala a Universității Ovidius din Constanța în cadrul căreia a absolvit și modulul psihopedagogic și modulul TIC.

După terminarea facultății a fost 4 ani profesor de educație muzicala in învățământul preuniversitar în cadrul unităților școlare precum Colegiul National „Mihai Eminescu”, Liceul cu program sportiv „Nicolae Rotaru” și Liceul Tehnologic de Electrotehnică și Telecomunicații.

.

.

.

.

A fost membru fondator al trupei Tequilla în cadrul căreia a activat ca și chitarist, vocalist, compozitor și textier din anul 1997 – 2003. Pe parcursul acestor ani a participat la nenumărate concerte locale și naționale alături de artiști consacrați și a fost invitat cu trupa la diverse emisiuni radio și TV precum Antena 1, TVR 1, TVR 2, Neptun TV, Radio Neptun, Radio Vacanța si cam atât și-a adus aminte. 🙂

În anul 2013 din dorința de a preda muzica la un alt nivel și de a împărtăși din cunoștințele acumulate a pus bazele pentru a crea Școala de Muzica „Era Music” în cadrul căreia predă cursurile de canto, chitară și pian. Pentru ca îi plac foarte mult copii, are răbdare cu ei și mai ales îi face plăcere să lucreze cu ei reușește să facă orele de curs atractive, distractive și plăcute.

De aceea, după terminarea cursurilor copii spun: „numai atât?”, „ce repede a trecut”, „mai vreau”…